Ontdek in 5 minuten of je beter kunt slapen!


Slaaptest - Ontdek of je beter kunt slapen?


en krijg een persoonlijk, wetenschappelijk onderbouwd slaapprofiel gratis.


Slaaptest

Slaaptest


Gratis Slaaptest is een onderdeel van Slaapcoach. Slaapcoach helpt iedereen die aan slapeloosheid lijdt om op eigen kracht en zonder slaapmiddelen een goede en gezonde slaap te krijgen. Je kan via Gratis Slaaptest op eenvoudige en discrete wijze uitvinden of je slaapproblemen hebt.


De Slaaptest is een slimme vragenlijst die van alles vraagt over je slaapgewoontes en eventuele problemen met slapen. De Slaaptest is zo opgezet dat je binnen enkele minuten weet of je een normale en gezonde slaap hebt. Wil je het persoonlijk slaapprofiel per mail ontvangen? Druk dan op Mail Profiel (zie screenshot). Je kan alles dan later nog eens rustig nalezen of printen om mee te nemen naar je huisarts. Samen met hem kan je overleggen wat voor stappen je zou kunnen nemen om je eventueel ontdekte slaapprobleem aan te pakken.

Op onze website Slaapcoach.nl kun je al veel informatie vinden die je op weg kan helpen om je slaapprobleem op te lossen. Op het gebied van Slapeloosheid heeft Slaapcoach een unieke Online Slaapcursus ontwikkeld, genaamd Leer Beter Slapen. De wetenschappelijk onderbouwde slaapcursus leert je in 5 weken hoe je je (lichte) slapeloosheids probleem aan kan pakken en hoe je weer op natuurlijke manier gezond kan slapen.


Meer dan 40% van de mensen klaagt over hun slaap en zeker 35% van de mensen lijdt aan slaapproblemen. Ondanks deze groeiende aantallen wordt helaas 90% niet gediagnostiseerd en blijven veel te veel mensen, dus zonder dat ze het weten, er mee doorlopen.


1 op de 3 mensen heeft ergens in zijn leven wel eens last van slapeloosheid. Als slapeloosheid onbehandeld blijft kan dit uiteindelijke ernstige gevolgen hebben. Een tekort aan slaap kan je gezondheid aantasten, je aandacht en concentratie verstoren en je reactievermogen verminderen. Slaperig achter het stuur zitten kan net zo dodelijk zijn als rijden met een glaasje op.

Wil je nu echt weten of je beter en weer lekker kunt slapen? Ben je benieuwd of je wel of niet lijdt aan een slaapstoornis? Doe dan vandaag nog de Slaapcoach Slaaptest.


Slapeloosheid en andere slaapproblemen moeten niet onderschat worden, want ze kunnen je gezondheid op lange duur ernstig beschadigen. Dus ben je vaak moe of kan je vaak niet slapen en wil je weer beter slapen? Neem vandaag nog het besluit om er iets aan te gaan doen. Je kan dan weer snel leren om op eigen kracht beter te slapen, zonder het gebruik van slaapmiddelen.

Wij kunnen je helpen met onze unieke Online Slaapcursus. Wij coachen je naar een Natuurlijk Beter Slapen.


Met vriendelijke groet en WELterusten,


SlaapcoachOrigineel kado geven? De beste slaaptips in het Slaapboekje


Ken je misschien iemand die een klein setje op weg naar een betere slaap kan gebruiken?

Geef hem of haar de beste slaaptips kado met een Slaapboekje van Slaapcoach,


of informeer hem of haar persoonlijk via onderstande sociale media.


Deel via: